Logopedie

Logopedie omhelst véél meer dan ‘mooi leren praten’. Naast de specialisaties per vakgebied wordt in het Multidisciplinair Centrum BalanSS overkoepelend gewerkt met verschillende doelgroepen. Zowel peuters, lagereschoolkinderen, adolescenten, volwassenen als senioren kunnen bij ons terecht voor logopedie.

Er wordt niet enkel aandacht besteed aan de hulpvraag op zich. Ook succeservaring en zelfvertrouwen, aangevuld met een warme vertrouwensband, staan voor ons centraal.
Al jarenlang zijn we een trouwe partner van vele mensen en hun familie, hulp- en zorgverleners. De combinatie van ervaring en gedrevenheid duwen onze praktijk elke dag nog meer de hoogte in. Wat klein begon mocht met de jaren uitgroeien tot een kabinet met verschillende specialisaties. Sabine Slock startte jaren geleden zeer gedreven op en zet vandaag nog elke dag zeer intens haar schouders onder de omkadering en het perfect verlopen van élke hulpvraag.
Samen met de collega’s wil zij niet de ‘huis-tuin-en-keuken-behandeling’ neerzetten maar net dat ietsje meer. Namelijk deze met een professioneel, remediërende aanpak waar elkeen een luisterend oor of behandeling krijgt. Een begeleiding die knus aanvoelt, persoonlijk is, kwaliteit omvat en vooral die begeleiding die alle noodzakelijk betrokken partijen regelmatig rond de tafel zet.